maanantai 10. syyskuuta 2012

Uusi talvitakki ja pari pientä kivaa juttua ♥

Heippa kaikki!


Lupailinkin jo näyttää niitä ostoksia täälläkin, joten tässä sitä tulee! Kävin nopeasti perjantaina kaupungilla pyörähtämässä, etsien kröhöm, hattua. Mukaan tarttui pipon lisäksi takki ja sormus... 

Takin tarina: etsin kaupungilta hätäpäissäni mielellään viininpunaista pipoa tai muunlaista hattua ja astelin sellaiseen kauppaan kuin Lindex. Menin alerekeille ja näin siinä kivannäköisiä takkeja. Ajattelin mielessäni "hmm, onpas outoa kun täällä on takkeja alennuksessa jo vaikka syksy tuskin on alkanutkaan!" Selasin takit läpi ja näin hienon, tikkauksilla ja karvakauluksella koristetun vyöllisen takin. Katsoin piruuttani hintalappua. Siinä luki -70%. Tarkistin sen taulukosta ja näin ennen kuudenkymmenen euron hinnan omaavan takin hinta tippui KAHDEKSAANTOISTA! No, kokoanikin löytyi ja kokeilin sitä: sopi! Ostin sen epäilemättä! Huh, Ja kaulus on irrotettavissa jos kaipaa erinäköistä lookia! Jos käytte Lindexissä, niin varmistakaa ettei tällaisia ihanuuksia piileskele alerekeissä! 

Pipon, (mustan ja tylsän, toivottavasti käytännöllisen) löysin Gina Tricotista. Asusteosastolta löytyi kiva sormus, vain viidellä eurolla! 

Takki: Lindex

Sormus: Gina Tricot
Pipo: Gina Tricot


Olettekohan te löytäneet  mitään kivoja juttuja lähiaikoina? Entä mitä piditte minun ostoksistani? 


XX Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti