lauantai 14. huhtikuuta 2012

Room Tour

















Heippa kaikki!
Joku tätä jo kyselikin, ja mietin että tämä olisi varmaan hauska postaus, joten päätin sitten tehdä huonepostauksen!

Haluan ensiksi tehdä selväksi, ettei huoneeni (TODELLAKAAN) yleensä ole noin siisti, ja siivoilin sitä pari tuntia ennen kun pääsin ottamaan kuvia! Ei hätää, meillä kotona on politiikka, että huone siivotaan kerran viikossa ja silloin on se aika kun keräilen viikon aikana lattialle kertyneet rojut (JA VAATTEET) ja sitten se on taas ihan okei.
Mutta hei, eikö "pieni" sekasotku olekin hieman kodikas...?

Oma huoneeni on aika simppeli muuten, mutta olen sinne tänne lisäillyt väripilkkuja ja yrittänyt saada muodin näkymään sisustuksessani. Tärkeintä kuitenkin on, että oma huone näyttää itseltään, ja vaikka sisustuslehtien sivuilla näkyvät kauniit ja esteettiset kodit ovat upeita, niistä puuttuu siellä asuvan ihmisen leima.

Kuva 1. Tässä on yleisnäkymä huoneesta, kun sinne astuu sisään. Joku tarkkasilmäinen saattaa huomata Chanel-logolla varustetun paperikassin roikkuvan ovenkahvasta, ja totuus ei todellakaan ole niin ruusuinen miltä näyttää. Isäni osti vuosia sitten Äidilleni syntymäpäivälahjaksi Chanelin lompakon, ja nappasin sen mukana tulleen paperikassin huoneeseeni koristukseksi!

Kuva 2. Tässä on työpöytäni, joka on usein täynnä rojua, enkä oikein voi käyttää sitä työskentelyyn... Hauska idea koristella kenkälaatikoita ja säilyttää niissä irtotavaraa löytyi lehdestä. Takki tuolin selkänojalla on koristeena siinä odottamassa päivää jolloin tunnen oloni tarpeeksi Michael Jacksonmaiseksi...

Kuva 3. Meillä on kotona telkkarin yläpuolella hylly, jossa säilytetään DVD:itä ja muuta sellaista, ja pidin siitä niin paljon, että teimme Iskän kanssa sellaisen minullekin! Koristeelliset pidikkeet ja valkoiseksi maalattu laudankappale ovat kelpo hylly! Säilytän sen päällä tärkeitä muistoesineitä ja matkoilta kerättyjä tai muuten vaan ulkomaalaisen oloisia tavaroita.

Kuva 4. Tämä saattaa olla lempiosani huoneesta! Vanhojen tavaroiden liikkeestä löydetty lipasto aukeaa kirjoitustasoksi! Sen päälle olen koonnut käytetyimmät/hienoimmat koruni ja  asusteeni. Kirppikseltä ostetut niittiballeriinat odottelevat lehtipinon päällä lämpimämpiä kelejä! Lehtipino on hauska tapa sisustaa sekä säilyttää lehtiä (jotka eivät mahdu mihinkään)! Magneettiseinälle olen koonnut lempieditorialini!
Olen suuri Marilyn Monroe -fani, ja hänet voi bongata kuvista ympäri huonettani!

Kuva 5. Ennen tässä kohdassa huonettani oli keittiö, ja siihen jätetyt kaakelit olen kuorruttanut lehdistä leikatuilla kuvilla! Tuolilla olevat tyynyt kuuluisivat oikeasti sängylleni, mutta mutta en (laiskuuttani) raaski peittää päiväpeitettäni tyynyillä!

Kuva 6.  Ovi vaatekaappiini! Oven sisäpuolella oli naulakko, ja päätin ripustaa siihen koruni! Myös Frendit -juliste ja Marilyn Monroe -kortit koristavat ovea!

Kuva 7.  Vaatekaappini! Voin tehdä Closet Tour:in myöhemmin, mutta nyt näätte vain vilauksen vaatekaapistani. Minulla on siellä 2 hyllyä ja vaaterekki!

Kuva 8. Sänkynurkkaukseni! Tässä kohdassa taloa katto madaltuu, ja nurkkaukseni on turvallinen paikka nukkua. Sateella voi kuulla pisaroiden rapisevan kattoa pitkin. Koukuissa roikkuu discopallo ja jokapäiväinen siihen valittu asu! Nyt päivän asua demonstroimassa on ystävältä lainattu Outfit Of The Day -paita! Sängyn vieressä minulla on pitkä rivi kansioita, joissa on muotilehtiä! Niitä on muuallakin piilotettuna...

Kuva 9. Tästä kuvasta näkyy päiväpeitteeni paremmin! Tilkkuilija-Äitini on tehnyt sen, ja sen nimi on Prinsessa Ramandu Narnia -leffan Ramandu-saaren mukaan! Tykkän peitostani tosi kovasti, ja sen värit muistuttavat minua ehkä vähän Kiinasta. Sängyllä on myös hyvin kekseliäästi nimetty Elsa-LEIJONA joka on lapsuudesta peräisin. Sängyn vieressä on Iskän bändin treeniskämpältä löytynyt rumpukotelo joka on hauska säilytyspaikka! Sänkyä vastapäätä on tekemäni inspiraatiojuliste. Siinä onkin kehotus "Dream, friend".


Toivottavasti tykkäsitte, ja ilmotelkaa jos teillä on ideoita postauksiin tai tykkäisitte mun tekevän sen vaatekaappi-kierroksen! On kiva toteuttaa Teidän toiveita!

Ihanaa viikonlopun jatkoa!

Emma

2 kommenttia:

  1. Ompa sulla hieno huone :)
    Vaatekaappi kierros ois kiva nähdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! :)Yritän juu saada sen tehtyä lähiaikoina! :)

      X Emma

      Poista